دوره آموزشی تولید میکروگرین
- دسته بندی آموزش
توضیحات
میکروگرین ها گیاهان خوراکی کوچکی هستند که نسبت به جوانه ها مسنتر هستند، اما نسبت به گیاه با رشد کامل جوانتر می باشند. میکروگرین ها پس از ظهور برگ های “واقعی” برداشت می شوند. آنها کوچکترین سبزی های سالاد هستند و از هر گونه گیاهی نظیر چغندر، تربچه و خردل میتوان به دست آورد.
تفاوت بین جوانه ها و میکروگرین ها چیست؟
به دلیل اندازه آن ها، میکروگرین ها معمولا به جوانه ها اشتباه گرفته می شود. آن ها جوانه نیستند. جوانه ها دانه های جوانه زده در حضور آب هستند که بطور کامل به همراه دانه، ریشه و ساقه مصرف میشوند. میکروگرین ها همانند جوانه ها در آب رشد نمی کنند. آن ها معمول در خاک یا در بستر استریل، مانند فیبر، رشد میکنند. تراکم بذر برای میکروگرین ها بسیار کمتر از جوانه ها است. این امر باعث می شود که گیاهان کوچک رشد کرده و از بیماری های مشترک ممانعت کند. میکروگرین ها از طریق برش، بدون ریشه، برداشت می شوند.
مدت 2 روز به صورت کاملا کاربردی
برخی سرفصل های این دوره:
آماده سازی مکان مورد نیاز تولید ریز سبزی
تاسیسات و تجهیزات سالن پرورش میکروگرین
سیستم سرمایشی،گرمایشی،تهویه،نور،دما،رطوبت
آماده سازی بذر قبل از کاشت
-آماده سازی بستر کشت ریزسبزی
-روشهای ضدعفونی بذر میکروگرین-ریزسبزی
کاشت-داشت ریز سبزی میکرو گرین
آبیاری ریز سبزی میکرو گرین
مبارزه با آفات و بیماری ها
برداشت ریز سبزی ها
بسته بندی ، بازار یابی و فروش ریز سبزی ها
از تاسیسات و تجهیزات گرفته تا تولید و بسته بندی و فروش
رو آموزش خواهید دید
زیر نظر اساتید مجرب
گواهینامه معتبر
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با فرا ساحل نگار تماس حاصل نمایید
در مورد این نقد و بررسی بگذارید